4 de jul. 2013

Reflexions d'estiu


Continuo aquest blog amb l'ànim de ser constant en les meves publicacions.Estem visquent uns moments ben especials a tots nivells. Diuen molts dels que s'atreveixen a opinar, que no només vivim una crisi econòmica sino que és una crisi de valors i que per aquest motiu afecta a tots els àmbits.Ben mirat potser tenen raó; una crisi de confiança en qualsevol relació, té moltes conseqüències.
M'agrada recordar una reflexió del savi Raimon Panikkar que, després de molt pensar, va concloure que la situació d'uns anys cap aquí només ens demana "una transformació radical a tots nivells, un començar de zero"perquè tot tingui continuïtat.Potser sí caldrà que entre tots ho transformem, cadascú amb el seu granet de sorra, cadascú des del seu entorn particular i en el dia a dia.
Cert és que els últims temps veiem que es mouen coses des de la base i que poc a poc estem en el procés de transformació que Panikkar pronosticava fa temps.
Tant de bo en poguem ser testimonis directes, dels canvis i dels beneficis; que poguem deixar un món millor del que hem trobat pels nostres fills que són el nostre futur.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada